Link Link Link Link Link Link

London Calling!

Publisert: 13.des.2011 @ 21:45 Kategori: Ferie Kommentarer: 0


Katy Perry - The One That Got Away.God kväll söte läsere,
 

Nå er det endelig tid for bildene fra England som jeg lovte! Dere får dagene igjennom bilder, selv om det ikke blir så mye bilder når jeg bare har halvparten av dem atm :-)

 

Sånn så altså min en time og førti minutter's lange flytur ut. Selv om det gikk mye i soving også..

 

Så første dagen spiste vi en skikkelig britisk frokost på KFC. Haha. Fikk noen kuponger, så hvorfor ikke?

 

Så gikk vi litt lengre borti gaten, og gjett hva vi fant.. Verdens største M&M butikk!
Da måtte vi jo gå inn. Og siden det var en Torsdags morning, var det ikke mange der. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Også var det en sånn Mix Lab. Der var det en maskin hvor du velger hvilken form du ville ha m&m'ene dine i, også kunne du velge hvilke 3 farger du ville ha oppi. Så når du hadde valgt det, fikk personen inne i Mix Lab'en beskjed, og gjorde den klar til deg og som du hentet i kassen på vei ut :-)

 

Så kanskje noe av det fineste....

 

Det var også en liten sånn mynt-maskin. Der putter du på to mynter (husker ikke hvor mye) også snurrer du på hjulet og mynten blir presset om til en avlang bronse-mynt. Du kan velge fire eller fem forskjellige design du vil ha på mynten.

 

Samme dag gikk vi videre bort til Trafalgar Square, som er en stor åpen plass som er til minne om slaget som skjedde der i 1805. Neida, skal ikke begynne å snakke historie nå :-)

 

 

 

 

  

Jeg fikk meg også en ny venn. Hils på Mr. Pigeon.

 

Nå skal jeg fortelle noe morsomt som skjedde. På pc'n min har jeg hatt et bakgrunnsbilde av England som jeg fant på Tumblr, og når jeg kom til Trafalgar Square og gikk rundt den store, høye statuen, og gjett hva jeg ser - akkurat det samme som på bildet fra tumblr! Så jeg måtte 

 

Vi tok også å kjørte en sånn turistbuss med åpent tak. Og da ble det jo selvsagt tatt masse bilder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nå ble det veldig mange bilder, og dere er nok sikkert lei. Men jeg håper det var noe dere likte! Jeg savner virkelig London og menneskene der. Menneskene er alltid hyggelig og godt i møte kommende, og det er et sted hvor jeg virkelig føler meg hjemme. Jeg kan se for meg flere turer dit i løpet av årene som kommer, kanskje et år som lærling eller studere? Eller noe lengre. Vi får se hva fremtiden bringer, men jeg virkelig elsker dette sted.


Nå tar jeg kvelden med en kopp med te og en episode med Keeping Up With The Kardashians. Ønsker dere alle en fin kveld videre. 

 


 


- nathalia

Kommenter her

Living a good life...

Publisert: 07.des.2011 @ 10:52 Kategori: Hverdags livet Kommentarer: 2


Nickleback - Far AwayGod dag alla söte,


Tar og lager enda et lite innlegg fra en skoletime. Når har jeg kristendom - igjen, og det er 25 minutter igjen - igjen. Ja nå er snøen kommet, sammen med is, slaps og trafikk! Jeg har ikke noe i mot snø, jeg syntes det er fint å se på og koselig å ha på julaften og i romjulen, men slaps og is er noe jeg kunne klart meg helt fint uten for å være ærlig. Men jeg skal ikke klage :-D

 


Nå er det bare ti minutter igjen så er det fritime, og da er det Deli med jentene. Dere får kose dere videre hvor enn dere er i verden! 

- nathalia


Stikkord: skole snø
Kommenter her

Welcome home Romeo..

Publisert: 30.nov.2011 @ 10:52 Kategori: Hverdags livet Kommentarer: 1


Cover Drive - Lick Ya Down.God morgon alla ihop,

Lenge siden sist! Grunnen til null blogging er ikke pga. streik eller pause, jeg har nemlig hvert i England! - og jeg har hvert syk, så har ikke vært så opplagt til å skrive noe innlegg. Men siden jeg ikke har fått overført bildene til pc'en, skriver jeg heller et innlegg om turen senere :-)

Nå sitter jeg og har kristendomstime, noe som egentlig bare varer i 25 minutter, men føles som en liten evighet. Dette er hva timen min går utpå:
 Virkelig elsker å finne bilder på tumblr. Blir veldig inspirert av noen bilder også!

Ha en fin dag videre hvor enn dere er i verden 


 

- nathalia

Kommenter her

The awkward moment when...

Publisert: 12.nov.2011 @ 14:44 Kategori: Bilde inspirasjoner Kommentarer: 1

Ed Sheeran - Lego House.

 


 


The awkward moment when you froget you have a blog.

Beklager at jeg ikke har hatt tid til å blogge, 

Jeg har ærlig talt glemt at jeg hadde den for en liten stund. Men nå er jeg tilbake! - vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt det.. Uansett. Jeg har hatt lang helg siden torsdag. Har egentlig ikke gjort på noe særlig, men bare det å kunne sove lenge og slappe av er deilig.

Siden jeg ikke skal annet enn å spise middag nå, legger jeg ut noen bilder.
 

Elsker å bli inspirert av bilder fra tumblr.

 


 

 

- nathalia

Kommenter her

Ola og kroppsfiksering.

Publisert: 30.okt.2011 @ 18:23 Kategori: Hverdags livet Kommentarer: 2


Birdy - Skinny LoveHej søte lesere,

Nå er jeg endelig ferdig med en oppgave om Ola som har masse forskjellige problemer, og nå skal jeg skrive norsk om kroppsfiskering. Hvis dere har noen tips eller stikkord, så blir jeg veldig glad for det! :-)

I morgen er det mandag og starten på en ny uke. Må si at det er ikke verst å starte uken med Halloween. Er det noen som har tenkt å gå knask eller knep i år? Tror nok jeg kommer til å tilbringe min halloween aften hjemme med lekser og øving til prøve og innlevering. Sånn går det når man går på skole, det tar for mye av fritiden din. Får håpe alle disse årene blir verdt det til slutt.

Tok bilde i går hos Karianne og Camilla. Skikkelig utydelig, men følte for å slenge inn et lite bilde. Jeg ønsker i vertfall dere en god kveld videre! 
 


Skal dere gå knask eller knep?
Hva syntes du om at skole tar mye tid? 


 

- nathalia.
 

Kommenter her

Oreokake og Notthing Hill.

Publisert: 29.okt.2011 @ 22:09 Kategori: Hverdags livet Kommentarer: 4


Tyler Ward feat. Rachael Lampa - Someone like you.Hej på deg,

Hva driver dere med denne høstkvelden? I dag har heg vært borte hos nabojentene Karianne og Camilla. Der lagde Karianne og jeg oreokake, spilte tetris og hørte på masse fin musikk. Den som jeg har lagt til i innlegget er den som ble mest spillt. Jeg anbefaler den! Så satt vi også mye nede på rommet deres for dem har begge fått nye rom. Jeg misunner dem veldig! :-)

Nå sitter jeg og ser på Nothing Hill på TV3. Det er en så fin film. Jeg tror jeg tar og legger ut noen bilder fra dagen og ønsker dere en god kveld videre! 
 

Rommet til Karianne! 

Rommet til Camilla! 

- nathalia.

Kommenter her

I don't care if we suddenly find ourselves in Siberia

Publisert: 25.okt.2011 @ 23:29 Kategori: Hverdags livet Kommentarer: 0


Lights - SiberiaHej søte små,

I dag har vært en hektisk dag. Mye frem og tilbake! Først forsov jeg meg til praksisen, så jeg kom ikke der før en time senere. Det var en del å gjøre der, litt mer enn det vanlige. Også skulle jeg møte Mimmi når jeg var feridg, men så dlde mobilen min. Så jeg måtte busse meg fort hjem, lade mobilen for å ringe å si ifra, også dra tilbake til byn. Og i dag måtte jeg jo selvfølgelig hjem tidlig, så jeg fikk bare 45 minutter med Mimmi. Føler jeg får veldig lite tid til venner på fritiden, så det var vertfall godt å se henne igjen :-)

Fikk pakke i posten i dag forresten!

Lights - Siberia, et album jeg anbefaler!

I kveld er en rolig kveld. Har tullet meg inn i et teppe, har en varm kopp te foran meg og venter på nordlyset. Jeg har aldri sett et før, så nå når jeg får sjangs til å se et vil jeg ikke gå glipp av det. 

Det ble et veldig langt innlegg med mye skriving. Håper det ikke ble for kjedelig for dere. Ønsker dere alle en fin kveld videre, eller for dere som skal legge dere; en god natt :-)

Har du sett et nordlyset før?
 - nathalia

Stikkord: musikk nordlys kveld
Kommenter her

Skole og fint vær!

Publisert: 24.okt.2011 @ 12:25 Kategori: Hverdags livet Kommentarer: 2


Maroon 5 feat. Lady Antebellum - Out Of Goodbyes
God dag søte mennesker,

Nå sitter jeg på skolen og skal snart begynne 5 time - Helse. I dag er en ganske slapp dag, selv om den har startet veldig bra. Vi har også fint
vær for en gangs skyld! Får ikke lagt ut noe bilde nå, men bladene har fått fin gylden farge, noe som er en av de få tingene som er fint når høsten kommer :-)

Nå skal jeg kose meg videre på skolen (ironi). Håper dere har en fin dag så langt uansett hvor du er i verden akkurat nå! 


Bilde fra google!
 

Hva syntes du om høst?


 


- nathalia

Stikkord: hverdag skole høst
Kommenter her

Having tea with The Addams Family.

Publisert: 16.okt.2011 @ 19:56 Kategori: Hverdags livet Kommentarer: 0


Bruno Mars - It Will Rain.God kveld lesere,

Hvordan har helgen deres hvert? I kveld har jeg en alene kveld. Jeg har egentlig ikke noe imot det. Noen dager har det seg slik at jeg foretrekker å være alene. Dere skjønner vel hva jeg mener? :-)

I kveld har jeg laget meg en varm kopp med te og ser på The Addams Family. Før gikk det også en tegneserie version av dem på tv, men jeg foretrekker filmene :-)

Håper dere har en fin kveld videre! 

Har dere sett filmene?
 


 

- nathalia
 

Stikkord: film te kveld
Kommenter her

New Hights - Peaches.

Publisert: 14.okt.2011 @ 22:58 Kategori: Musikk Kommentarer: 0
Jeg anbefaler denne sangen til hvem som helst! Eller hvis du er den heay-rock-metal typen, er nok ikke dette for deg. Sangen hørte jeg i en annen video som bakgrunn musikk, og nå har jeg ikke hørt på annet den siste timen :-)

 Hva syntes dere? Falt den i smak? 


 

- nathalia

Stikkord: musikk anbefaling
Kommenter her
hits